![]() |
|
| |||
| |||
| האם יש סיכונים שאני צריך להיות מודע ב-ATI Catalyst לעדכן את מנהלי ההתקנים? אני לא נתקל בבעיות כלשהן אך העדכון בודק FileHippo אומר לי שזה לא מעודכנת. מותקנת גרסה: 5.8 עדכונים ל: ATI Catalyst Drivers 9.4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GPU מה יש לך? 5,8 היא כנראה מרחבי 2005 או כך:) עריכה: אתה אמור להיות מסוגל להתקין את מנהלי ההתקנים ללא תקלה, ממש מעל לראש יש אחרים
|
| |||
| |||
| מתאם תצוגה? RADEON X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| זה יכול לשפר את הביצועים קצת, 9.4s האחרון הם הנהגים כי ייעשה עבור כרטיס זה בכל מקרה, כך תוכל גם לקבל את זה AMD יש עכשיו תמיכה עצר את כל הקלפים כי predate את 2000series, החל מ 9.4 עם כרטיס חדש יותר אתה יכול פשוט להתקין במהירות IM אבל לא בטוח לגבי אלו ישנים. אז זה כנראה יהיה הכי טוב אם הוסר אותם ידנית ומשומשים מנהל התקן Sweeper כדי לסלק את שאריות אכל
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| תודה. אני לחשוב הפעם האחרונה שאני עדכון אחד מאותם נהגים הישן שלי היה ב Win98. Booted לראש ממש messed up לפקח. אולי פשוט לעזוב את זה לבד ... |
|
| |||
| |||
| ובכן, סוף סוף אני ניסיתי, לא יכולתי לעמוד במשך זמן רב! אמר כי החומרה לא תואמת. |
|
| |||
| |||
| אה אני רואה את הבעיה, filehippo הוא משקר, הוא 9,3 האחרון תמיכה לינק אלו לימין
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| תודה! חיפשתי שם אבל לא נראה יכול למצוא את הדף הנכון. |