![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra kokia nors rizika turėčiau žinoti apie atnaujinant mano ATI Catalyst tvarkyklės? I'm neturi jokių problemų, bet FileHippo atnaujinti tikrintuvas sako man tai pasenusi. Įdiegta versija: 5.8 Update: ATI Catalyst Drivers 9,4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas GPU turite? 5,8 greičiausiai nuo maždaug 2005 ar taip:) Edit: Jums reikia sugebėti įdiegti tvarkykles be kablys, teisę per ten kita viršų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Tai galėtų pagerinti savo veiklos rezultatus tiek, 9.4s yra paskutinis vairuotojų, kurie bus numatyti, kad šiaip ar taip, kortelę galite taip pat jį gauti AMD jau nustojo remti visas korteles, kad ankstesnė 2000series, pradedant nuo 9,4 Naujesne korteles galite tiesiog įdiegti per viršų, tačiau jiems nėra tikras dėl senesnių. Taigi turbūt būtų geriausia, jei Jūs ištrinate juos rankiniu būdu ir naudojamas Driver Sweeper atsikratyti užsiliko
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ačiū. I galvoti Paskutinį kartą atnaujinta aš vienas iš tų vairuotojų buvo mano senas Win98. Nykštukinis Atgal į really messed up stebėti. Galbūt aš tiesiog palikti vien ... |
|
| |||
| |||
| Na aš pagaliau stengėsi, negalėjo atsispirti ilgam! Saidas įranga nebuvo suderintos. |
|
| |||
| |||
| O aš matau problemą, filehippo guli, 9.3 yra paskutinis parama NUORODA į teisingos
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ačiū! Aš mačiau ten, bet negali, atrodo, kad surasti reikiamą puslapį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Noriu atnaujinti USB tvarkykles, kurių viena man atnaujinti? | naujas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 3 birželis 2009 07:58 |
| Ar yra programų, kurios gali nuskaityti visas mano Hardware Auto Rasti + atnaujinti tvarkykles? | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5 gegužė 2009 20:36 |
| ATI Catalyst (BMK Manau ..) nėra tinkamai diegiant | dom96 | Multimedia & Codecs | 8 | 11 vasaris 2009 13:55 |
| Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ... | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 12 sausis 2009 13:25 |
| Nepavyko atidaryti Catalyst Control Center 8,11 | grumpygamer | Multimedia & Codecs | 2 | Lapkritis 26, 2008 12:46 |
| Temos įrankiai | |
| |