![]() |
|
| |||
| |||
| Vai pastāv kāds risks man būtu jāzina par atjaunināšanā manu ATI Catalyst Driver? Man nav jebkuru jautājumu, bet FileHippo update pārbaudītājs saka, ka tas ir novecojis. Installed Versija: 5.8 Atjauninājums: ATI Catalyst Drivers 9,4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko GPU jums ir? 5,8 iespējams, ir no apmēram 2005 vai tā:) Edit: jūs varat instalēt draiveri bez āķis, tiesības pār aug tur citi
|
| |||
| |||
| Quote:
Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Tas varētu uzlabot savu sniegumu maz, 9.4s ir jaunākie draiveri, kas tiks veiktas šīs kartes vienalga, lai jūs varētu arī iegūt AMD tagad ir jāpārtrauc atbalstīt visas kartes, kas ir parakstīti pirms 2000series, sākot no 9,4 Izmantojot jaunākās kartes jūs varat instalēt pār tops taču man nav pārliecināts par vecāku ones. Tātad, iespējams, būtu vislabāk, ja atinstalēt tos ar rokām un lieto Driver Sweeper atbrīvoties no neizpildītie
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Pateicība. Es domāt pēdējā laikā man updated viens no tiem autovadītājiem bija mans vecais Win98. Booted atpakaļ REALLY messed up monitoru. Es varētu tikai atstāt tikai ... |
|
| |||
| |||
| Nu es beidzot centās, nespēja pretoties ilgi! Said aparatūra nav savietojamas. |
|
| |||
| |||
| Ah es redzu problēmu, filehippo guļ, 9.3 ir pēdējais atbalsts LINK ar pareizas
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Pateicība! Es paskatījos tur, bet nevarēja, šķiet, atrast labo lapu. |