![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy istnieje ryzyko I powinien być świadomy w moim aktualizacji sterowników ATI Catalyst? I'm nie ma problemów, ale FileHippo aktualizacji checker mówi mi to nieaktualne. Zainstalowana wersja: 5.8 Aktualizacja: Sterowniki ATI Catalyst 9.4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GPU Co masz? 5,8 prawdopodobnie z około 2005 r. lub tak:) Edit: można zainstalować sterowniki bez szkopuł, w prawo w górę w innych
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Karta graficzna? Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Może poprawić swoją wydajność niewiele, 9.4s są ostatnie sterowniki, które zostaną do tego karty mimo to możecie równie dobrze rozumiem AMD już zatrzymany obsługuje wszystkie karty, które poprzedzać 2000series, począwszy od 9.4 Z nowszych kartach można zainstalować tylko w górę, ale na pewno im nie o starszych. Więc to prawdopodobnie najlepiej jeśli je ręcznie odinstalować i używane Driver Sweeper aby pozbyć się resztki
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dzięki. Ja myśleć I ostatni raz aktualizowane jeden z tych kierowców było na moim starym Win98. Booted powrót do REALLY messed up monitora. I może po prostu zostawić to sam ... |
|
| |||
| |||
| Well I wreszcie próbował, nie mógł oprzeć na długo! Powiedział, że sprzęt nie był zgodny. |
|
| |||
| |||
| Ach, widzę problemu, filehippo leży, 9.3 jest ostatnią wsparcia LINK prawo do tych
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dzięki! Spojrzałem, ale nie wydaje się, aby znaleźć właściwą stronę. |