![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Existuje nejaké riziko I by si mali byť vedomí pri aktualizácii mojich ATI Catalyst Driver? I'm nemajú žiadne problémy, ale FileHippo aktualizácie checker mi hovorí, že je zastaraný. Inštalovaná verzia: 5.8 Update: Ovládače ATI Catalyst 9.4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GPU Čo máte? 5.8 je asi okolo 2005 alebo tak:) Edit: mali by ste byť schopní inštalovať ovládače bez stopa, vpravo nad horný tam iní
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Grafická karta? Radeon X600 256megabajt HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Mohlo by to zlepšiť jeho výkon trochu, 9.4s sú posledné ovládače, ktoré budú pre túto kartu rovnako tak môžete i získať AMD teraz prestal podporovať všetky karty, ktoré pred 2000series, počnúc 9,4 S novšie karty stačí nainštalovať cez hornej ale im nie istý starší. Takže by to asi bolo najlepšie, keby ste odinštalovať manuálne a použité Driver zametače zbaviť sa leftovers
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vďaka. I myslieť v poslednej dobe som aktualizovaný v jednom z týchto vodičov bolo na mojej starej Win98. Štartovanie systému späť na REALLY neusporiadaný monitora. Já bych jenom opustiť sám ... |
|
| |||
| |||
| Tak som konečne vyskúšali, nemohla odolať na dlho! Povedal, že hardvér nebol kompatibilný. |
|
| |||
| |||
| Ach vidím problém, filehippo lže, 9.3 je posledný podporu LINK na správnou voľbou
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vďaka! Podíval jsem se tam, ale zdá sa, že nemôže nájsť tú správnu stránku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem Update USB ovládača, ktorý z nich môžem aktualizovať? | nový | Všeobecné Software Chat | 8 | 3. júna 2009 07:58 |
| Existuje softvér na testovanie všetkých Môj Hardware a Auto Nájsť + aktualizácia ovládačov? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. mája 2009 20:36 |
| ATI Catalyst (CCC myslím ..) nie je inštalácia správne | dom96 | Multimedia & Kodeky | 8 | 11. február 2009 13:55 |
| Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ... | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 3 | 12. januára 2009 13:25 |
| Nemožno otvoriť Catalyst Control Center 8.11 | grumpygamer | Multimedia & Kodeky | 2 | 26. novembra 2008 12:46 |
| Thread Tools | |
| |