![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Има ли било каквих ризика и треба да буде свестан при ажурирању моје АТИ Цаталыст Дривер? Ја сам без проблема, али ФилеХиппо провјерник упдате казе ми да је застарела. Инсталлед Версион: 5,8 Упдате на: АТИ Цаталыст Дриверс КСП 9,4 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГПУ Шта имате? 5,8 вероватно је из око 2005 или тако:) Едит: требали моћи да инсталирате управљачке програме без проблема, десно преко врха постоји други
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Дисплаы адаптер? Радеон Кс600 256МБ ХыперМеморы |
|
| |||
| |||
| То би могло унаприједити његову ефикасност мало, 9.4с су последњи дривер који ће бити у сваком случају за ту картицу тако да можете и добити АМД је сада престао подржавања свих картица које су ранији датум 2000сериес, почевши од 9,4 С новијим картицама можете инсталирати само преко врха, али им не сигуран око старе. Тако ће вероватно бити најбоље ако их ручно деинсталирана и половних Возач миноловац да бисте добили ослободити од остаци
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хвала. Ја мислити последњи пут кад сам један од оних ажуриране управљачке програме мој стари је био на Уин98. Назад на Боотед заиста мессед уп монитор. Можда ћу само оставити га на миру ... |
|
| |||
| |||
| Па напокон сам покушао, није могао одолети за дуго! Рекао је да је хардвер није компатибилан. |
|
| |||
| |||
| Ах видим проблем, филехиппо лежи, 9,3 је задња подршка ЛИНК до праве
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хвала! Погледах тамо, али изгледа да нису могли пронаћи праву страницу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| И морате да ажурирате УСБ Возачи којима је једна Да ли Упдате? | ново | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 3. јуна 2009 07:58 |
| Постоји ли софтвер који може скенирање свих мојих хардвера и Ауто Нађите + упдате Дривер? | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 3 | 5 мај 2009 20:36 |
| АТИ Цаталыст (ЦЦЦ мислим ..) није исправно инсталирање | дом96 | Мултимедија и кодеци | 8 | 11 фебруар 2009 13:55 |
| Цаталыст Цонтрол Центер. Да Да Да ... Боом Боом ... | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 12 јануар 2009 13:25 |
| Цаннот опен Цаталыст цонтрол центер 8,11 | грумпыгамер | Мултимедија и кодеци | 2 | 26 новембар 2008 12:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |