![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є які-небудь ризики я повинен бути в курсі в оновленні драйверів ATI Catalyst? Я не маючи жодних проблем, але перевірки FileHippo оновлення розповідає мені, що це застаріло. Встановлена версія: 5.8 Оновлення до: драйвери ATI Catalyst 9.4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що GPU у вас є? 5,8, ймовірно, з близько 2005 або близько того:) Зміна: Ви повинні мати можливість встановлення драйверів без гладко, прямо над верхньою існує інша
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Це може покращити свою діяльність мало, 9.4s є останніми драйверами, які будуть зроблені на цю карту все одно так що можна також отримати його AMD зараз зупинилися підтримки всіх карт, які передували 2000series, починаючи з 9,4 З новими картками можна просто встановити поверх, але їм не впевнені в старих. Тому було б, імовірно, буде краще, якщо ви видалите їх вручну і використовувати Driver Sweeper щоб позбутися від залишків
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Спасибо. Я думати В останній раз я обновив одну з тих водіїв, була на моїй старій Win98. Booted Назад до цього Messed Up монітор. Я міг би просто залишити його в спокої ... |
|
| |||
| |||
| Ну я, нарешті, намагався, не зміг встояти надовго! Саїд апаратно не сумісні. |
|
| |||
| |||
| А я бачу проблему, FileHippo бреше, 9.3 останньої підтримки LINK Право на них
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Спасибо! Я глянув туди, але ніяк не міг знайти правильну сторінку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи потрібно оновлювати USB драйверами, які Один чи оновлювати? | новий | General Software чат | 8 | 3 червня 2009 07:58 |
| Там чи програми, які можуть сканувати все моє обладнання та Авто + Знайти оновлення драйверів? | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 5 травня 2009 20:36 |
| ATI Catalyst (СТС я думаю ..) не є правильною установці | dom96 | Мультимедіа & кодеки | 8 | 11 лютого 2009 13:55 |
| Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ... | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 3 | 12 січня 2009 13:25 |
| Не вдається відкрити Catalyst Control Center 8.11 | grumpygamer | Мультимедіа & кодеки | 2 | 26 листопада 2008 12:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |