![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám ATI Radeon X1950 512mb karta. Já jsem se snaží aktualizovat grafické ovladače, které mají určité problémy. Nejdřív jsem stáhnout ovladače na mém počítači. Když jsem se vybrat složku s ovladači a spustit instalační program, dává mi tuto zprávu: Instalační program nemůže pokračovat, protože délka zadaného adresáře cestu plus instalační složku jméno přesahuje 95 znaků. Zkraťte prosím jeden nebo oba z uvedených omezení a zkuste to znovu. Má někdo vůbec, co se tady děje? Prosím pomozte. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesun je někde jinde, jako C: a spusťte jej.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s ovladači Aktualizace | manukes | Obecné Hardware Chat | 3 | 2 listopadu 2009 01:55 |
| ATI Radeon X550 displej řidiče | Lazer08 | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 června 2009 22:23 |
| Radeon X1950 IceQ 3 - Red Light | applelover123 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. červen 2009 16:39 |
| Síťové ovladače téma | CE Jones | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 17. prosince 2007 13:42 |
| ATI Radeon X1950 rozmezí | saminh | Graphics Cards & Monitory | 10 | 14. prosince 2007 00:34 |
| Thread Nástroje | |
| |