![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam ATI Radeon X1950 512MB karticom. Im 'težak to ažurirati video drivera i imati neke probleme. Prvo, ja skinuti drivere na moj radna površina. Kad odaberete Driver folder i pokrenite instalacijski program, on daje mi ovu poruku: Postava ne može nastaviti jer je dužina od navedenih katalog put plus instalacijski folder name prelazi 95 znakova. Skratite jednu ili obje od navedenih ograničenja i pokušajte ponovno. Se bilo tko imati bilo koji ideja što se događa ovdje? Please help. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Move to negdje drugdje kao C: i pokrenite ga.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem sa Driver Ažuriranje | manukes | General Hardware Chat | 3 | 2. studeni 2009 01:55 |
| ATI Radeon X550 display driver | Lazer08 | Multimedija i kodeci | 0 | 12. lipnja 2009 22:23 |
| Radeon X1950 IceQ 3 - Crveno Svjetlo | applelover123 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 1. lipnja 2009 16:39 |
| Network driver problem | CE Jones | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 17. prosinac 2007 13:42 |
| ATI Radeon X1950 raspon | saminh | Graphics Cards & Monitors | 10 | 14. prosinac 2007 00:34 |
| Thread Tools | |
| |