![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy ATI Radeon X1950 kártya 512 MB. Próbálom frissíteni a videó vezetők és vannak problémák. Először is, azt letölthetjük a járművezetők az én asztalon. Mikor válassza az Illesztőprogram mappába és futtassa a telepítőt, akkor adja meg ezt az üzenetet: A telepítő nem tudja folytatni, mert a hossza a megadott elérési útja, valamint a létesítmény mappanév meghaladja a 95 karaktert. Rövidítse egyik vagy mindkettő a meghatározott határértéket, és próbálja újra. Csinál akárki volna valami ötlete, mi folyik itt? Kérem, segítsen. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozgás máshol, mint a C: és fuss el.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Driver frissítése | manukes | Általános fémáru Chat | 3 | November 2, 2009 01:55 |
| Ati Radeon X550 display driver | Lazer08 | Multimédia és kodekek | 0 | 12. június 2009 22:23 |
| Radeon X1950 IceQ 3 - Red Light | applelover123 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 1. június 2009 16:39 |
| Hálózati driver probléma | CE Jones | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 17. december 2007 13:42 |
| ATI Radeon X1950 tartomány | saminh | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 14. december 2007 00:34 |
| Téma eszközök | |
| |