![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám ATI Radeon X1950 512mb karta. Já jsem se snaží aktualizovať grafické ovládače, ktoré majú určité problémy. Nejdřív jsem stiahnuť ovládače na mojom počítači. Keď som sa vybrať priečinok s ovládačmi a spustiť inštalačný program, dáva mi túto správu: Inštalačný program nemôže pokračovať, pretože dĺžka zadaného adresára cestu plus inštalačný priečinok meno presahuje 95 znakov. Skráťte prosím jeden alebo oba z uvedených obmedzení a skúste to znova. Má niekto vôbec, čo sa tu deje? Prosím pomôžte. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presun je niekde inde, ako C: a spustite ho.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s ovládačmi Aktualizácia | manukes | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 2 novembra 2009 01:55 |
| ATI Radeon X550 displej vodiča | Lazer08 | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 júna 2009 22:23 |
| Radeon X1950 IceQ 3 - Red Light | applelover123 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. jún 2009 16:39 |
| Sieťové ovládače tému | CE Jones | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 17. decembra 2007 13:42 |
| ATI Radeon X1950 rozmedzí | saminh | Graphics Cards & Monitory | 10 | 14. decembra 2007 00:34 |
| Thread Tools | |
| |