![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене ATI Radeon X1950 512mb карти. Я намагаюся оновити драйвер відеоадаптера і деякі проблеми. По-перше, я можу скачати драйвера на моєму робочому столі. Коли я вибираю драйвер папку і запустіть установку, він дає мені це повідомлення: Установка не може продовжуватися, оскільки тривалість вказаний шлях до каталогу, а також ім'я папки установки перевищує 95 символів. Скоротіть одну або обидві вказані обмеження і спробуйте ще раз. Кто-нибудь є якісь знаю, що тут відбувається? Будь ласка, допоможіть. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перемістити його в інше місце, як С: і запустити його.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з драйверами Оновлення | manukes | Генеральний обладнання чат | 3 | 2 листопада 2009 01:55 |
| ATI Radeon X550 Display Driver | Lazer08 | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 22:23 |
| Radeon X1950 IceQ 3 - Red Light | applelover123 | Графічні карти & Монітори | 1 | 1 червня 2009 16:39 |
| Network Driver випуск | CE Jones | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 17 грудня 2007 13:42 |
| ATI Radeon X1950 діапазону | saminh | Графічні карти & Монітори | 10 | 14 грудня 2007 00:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |