![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Може нетко угодити помоћ мене, ЈА донт 'имати времена за истраживање и питате ако је неко би знали офф руке. Имам Асус А7в8кс-кс-мајка одбора да ли користите за мог сина и видео картица не ради добро, ко не зна шта би било најбоље АГП картицу за овај мајка одбора, моје напајање је само 300 вати и ја ако би то упграде нессецары. Имам 1 харпун меморије трчање Уиндоуси КСП. хвала за помоћ
|
|
|
|||
|
|||
|
можда ГеФорце 7600 .. бту, уатс ур буџета и уат ру ће користити за пц?
|
|
|
|||
|
|||
|
Јако добро питање, извињавамо се о томе. ЈА стварно донт имати буџет јер знам АГП картице се не да коштати више. али то ће бити за играње само неке од игара и играти се графике и високе крај мојих синова рачунар лицемјерје обрадити их тако да бих се тражите нешто добро. осим ако се не осећа баребонес је бољи начин да се и ја могу само суап извадити ствари сам тамо. (баребонес са видео картицом).
|
|
|
|||
|
|||
|
уат је ур пц наочаре?
|
|
|
|||
|
|||
|
2 чезе процесор, графичку картицу тамо сада је леадтек ГФ ФКС5950 Ултра 256, не знам о врстом диску вероватно 30 харпун. меморија је 2 цросаир цмкс 512 3700. мајка одбора наочаре да покаже да може подржати 3гигс не ецц пц 3200/2700/2100/1600 ДДР диммс, а до 8кс АГП. нада ово помаже. хвала за брз одговор и
|
|
|
|||
|
|||
|
7600ГС и треба да буде у реду, претпостављам. али ако у слабуњав бољу картицу онда у'лл хав то цхг ур псу.
|
|
|
|||
|
|||
|
која картица би ли ми препоручити ако ја ажурирали псу ..
|
|
|
|||
|
|||
|
један од тих
хттп://ууу.хисдигитал.цом/ун/продуцт1-47.схтмл (АТИ) или ГеФорце 7800ГС хттп://ууу.мотхербоардс.орг/ревиеус/...ре/1582_1.хтмл хттп://тецхрепорт.цом/артицлес.кс/9335 хттп://ууу.фирингскуад.цом/хардуаре/...рцлоцк_ревиеу/ |
|
|
|||
|
|||
|
пуно хвала за ваша помоћ .. надати се ја могу вратити фаворизује један дан
|
|
|
|||
|