![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз току-що получи 128 MB графична карта, след закупуване на DVI към VGA конвертор аз го инсталирали. Но за зареждане се получава празен екран (монитора остава на готовност), но фен на графични карти се върти и на компютъра писти прозорци. Пропуснах ли нещо? Моля, отговорете скоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли карти работят в DOS или не на всички?
| |||
| |||
| Вентилатора на картата се върти, но монитора просто остава на режим на готовност и от начина, по който не съществуват издава сигнал или нещо такова. |
|
| |||
| |||
| Или това е повреден или е завързан връзка чрез DVI към монитора. |
|
| |||
| |||
| Както казах, преди да съм използвайки VGA адаптер и съм бил казал, че картата няма действително работят (от 2 до доверени приятели). |
|
| |||
| |||
| Ами то може само да бъде една от тези две неща, тя или работи или не, независимо от това, което ви доверени приятели, казах ви. |
|
| |||
| |||
| Аз разбирам какво имаш предвид, но не от DVI към VGA адаптер трябва да се натисне в доста плътно, преди да се показват на монитора? |
|
| |||
| |||
| Има винтове за адаптер DVI и VGA монитор куплунга, се уверете, че те са направени до правилно. |
|
| |||
| |||
| Съставено това и провери това. Трябва ли да деинсталирате си до момента карти водачите, преди да инсталирате тази нова карта и нейните драйвери? |
|
| |||
| |||
| Това е софтуер, хардуер, не се наблюдава, ако дори не се показва в DOS / Post екрани. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсите 2 Upgrade Pc нужда от помощ Моля, | Countissa | Общи Хардуер Чат | 9 | 22-ри октомври 2009 година 11:07 |
| Надстройка Въпрос - Palit ATI Radeon HD 4670 Супер! 512MB PCI-E | Cyrez60659 | Графика на карти & Монитори | 1 | 30 Април 2009 19:57 |
| Дънната Upgrade Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 февруари 2009 20:59 |
| Още един UPGRADE или REPLACE въпрос ... | anotherbob | Общи Хардуер Чат | 4 | 14 ноември 2008 19:14 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |