![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dostal 128megabajt Grafické karty, po zakoupení DVI na VGA převodník Nainstaloval jsem to. Ale na zavádením až mám prázdnou obrazovku (monitor zůstává v pohotovostním režimu), ale ventilátor na grafické karty otáčí a počítači běží systém Windows. Řekl jsem něco? Odpovězte, prosím, v nejbližší době. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má karta pracovat v DOSu, nebo vůbec ne?
| |||
| |||
| Ventilátoru na kartě otáčí, ale na monitoru jenom zůstane v pohotovostním režimu a mimochodem neexistují žádné pípnutí nebo něco takovýho. |
|
| |||
| |||
| Buď je to chybná nebo je riskantní připojení přes DVI na monitor. |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl předtím, než jsem pomocí VGA adaptér a já jsem řekl, že karta je skutečně pracují (od 2 do přátel). |
|
| |||
| |||
| Tak to může být jen jeden z těchto dvou věcí, je to buď funguje, nebo tomu tak není, bez ohledu na to, co vaše přátel řekla. |
|
| |||
| |||
| Mám rozumět tomu, co máte na mysli, ale dělá DVI na VGA adaptér musí být stisknuta v docela dobře, než jsem si zobrazení na monitoru? |
|
| |||
| |||
| Existují šrouby na adaptér DVI a VGA monitor, zkontrolujte, zda jsou provedena až správně. |
|
| |||
| |||
| Hotovo a zkontrolovat, že to. Mám odinstalovat mé kartě řidiče ještě před instalací této nové karty a její řidiči? |
|
| |||
| |||
| Je to software, hardware není-li sledovat ani displej v DOS / Doručovací obrazovkách. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Podíváme-2 Upgrade Pc Potřebujete pomoc prosím | Countissa | Obecné Hardware Chat | 9 | 22.října 2009 11:07 |
| Upgrade Otázka - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. dubna 2009 19:57 |
| Základní deska pro upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. února 2009 20:59 |
| Další upgrade nebo REPLACE otázku ... | anotherbob | Obecné Hardware Chat | 4 | 14. listopadu 2008 19:14 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Thread Nástroje | |
| |