![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις έλαβα ένα 128MB κάρτα γραφικών, μετά την αγορά ενός μετατροπέα DVI σε VGA εγκατέστησα αυτό. Αλλά από την εκκίνηση μέχρι να πάρω μια λευκή οθόνη (η οθόνη παραμένει σε κατάσταση αναμονής), αλλά ο ανεμιστήρας για την κάρτα γραφικών γυρίσματα και ο υπολογιστής εκτελεί τα Windows. Μήπως μου λείπει κάτι; Απαντήστε σύντομα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως η κάρτα εργασίας σε δύο ή μη, σε όλα;
| |||
| |||
| Ο ανεμιστήρας της κάρτας για γυρίσματα, αλλά μόνο η οθόνη παραμένει σε επιφυλακή και από τον τρόπο με τον οποίο δεν υπάρχουν μπιπ ή κάτι παρόμοιο. |
|
| |||
| |||
| Είτε είναι ελαττωματικό ή υπάρχει dodgy σύνδεση μέσω του DVI για την παρακολούθηση. |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα και πριν, είμαι χρησιμοποιώντας ένα προσαρμογέα VGA και μου έχουν πει ότι η κάρτα πράγματι εργασία (σε 2 από έμπιστους φίλους). |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μπορεί να είναι μόνο ένα από αυτά τα δύο πράγματα, είτε τα έργα ή δεν ανεξάρτητα από το τι σας είπαν έμπιστων φίλων σας. |
|
| |||
| |||
| Εγώ καταλαβαίνω τι εννοείτε, αλλά για να κάνει το DVI VGA προσαρμογέα πρέπει να πατήσει σε αρκετά καλά πριν να βρω μια οθόνη για την παρακολούθηση; |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν βίδες για τον προσαρμογέα DVI και οθόνη VGA βύσμα, βεβαιωθείτε ότι έχουν γίνει μέχρι σωστά. |
|
| |||
| |||
| Έγινε ότι και ότι ελέγχεται. Πρέπει να απεγκαταστήσετε μου κάρτα τους οδηγούς πριν από την εγκατάσταση αυτής της νέας κάρτας και των οδηγών; |
|
| |||
| |||
| Πρόκειται για εξοπλισμό που δεν μπορεί να παρακολουθεί εάν το λογισμικό δεν απεικόνιση ακόμη και σε DOS / Post οθόνες. |