μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Αναβάθμιση Ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Απριλίου 2008, 01:48
Μέλος Ομάδα

Μόλις έλαβα ένα 128MB κάρτα γραφικών, μετά την αγορά ενός μετατροπέα DVI σε VGA εγκατέστησα αυτό. Αλλά από την εκκίνηση μέχρι να πάρω μια λευκή οθόνη (η οθόνη παραμένει σε κατάσταση αναμονής), αλλά ο ανεμιστήρας για την κάρτα γραφικών γυρίσματα και ο υπολογιστής εκτελεί τα Windows. Μήπως μου λείπει κάτι; Απαντήστε σύντομα.
Old 16η Απριλίου 2008, 01:50
Διαχειριστής Ομάδα

Μήπως η κάρτα εργασίας σε δύο ή μη, σε όλα;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16η Απριλίου 2008, 01:58
Μέλος Ομάδα

Ο ανεμιστήρας της κάρτας για γυρίσματα, αλλά μόνο η οθόνη παραμένει σε επιφυλακή και από τον τρόπο με τον οποίο δεν υπάρχουν μπιπ ή κάτι παρόμοιο.
Old 16η Απριλίου 2008, 02:00
Διαχειριστής Ομάδα

Είτε είναι ελαττωματικό ή υπάρχει dodgy σύνδεση μέσω του DVI για την παρακολούθηση.
Old 16η Απριλίου 2008, 02:11
Μέλος Ομάδα

Όπως είπα και πριν, είμαι χρησιμοποιώντας ένα προσαρμογέα VGA και μου έχουν πει ότι η κάρτα πράγματι εργασία (σε 2 από έμπιστους φίλους).
Old 16η Απριλίου 2008, 02:13
Διαχειριστής Ομάδα

Λοιπόν, μπορεί να είναι μόνο ένα από αυτά τα δύο πράγματα, είτε τα έργα ή δεν ανεξάρτητα από το τι σας είπαν έμπιστων φίλων σας.
Old 16η Απριλίου 2008, 02:16
Μέλος Ομάδα

Εγώ καταλαβαίνω τι εννοείτε, αλλά για να κάνει το DVI VGA προσαρμογέα πρέπει να πατήσει σε αρκετά καλά πριν να βρω μια οθόνη για την παρακολούθηση;
Old 16η Απριλίου 2008, 02:18
Διαχειριστής Ομάδα

Υπάρχουν βίδες για τον προσαρμογέα DVI και οθόνη VGA βύσμα, βεβαιωθείτε ότι έχουν γίνει μέχρι σωστά.
Old 16η Απριλίου 2008, 02:22
Μέλος Ομάδα

Έγινε ότι και ότι ελέγχεται. Πρέπει να απεγκαταστήσετε μου κάρτα τους οδηγούς πριν από την εγκατάσταση αυτής της νέας κάρτας και των οδηγών;
Old 16η Απριλίου 2008, 02:24
Διαχειριστής Ομάδα

Πρόκειται για εξοπλισμό που δεν μπορεί να παρακολουθεί εάν το λογισμικό δεν απεικόνιση ακόμη και σε DOS / Post οθόνες.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.