![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan bio dao 128MB grafičkom karticom, pošto kupujete DVI to VGA konverter sam instalira ga. Ali na booting up dobijem prazan ekran (monitor ostaje na stanju), ali ventilatora na grafičkom karticom vrti se i računalo pokreće prozora. Zar sam ja gđica nešto? Molimo odgovorite uskoro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li kartice rade u DOS ili nimalo?
| |||
| |||
| Ventilatora na kartici vrti gore, već samo ostaje na monitor i stanju na putu nema beeps ili nešto slično. |
|
| |||
| |||
| Ili da je neispravan ili ima veze dodgy preko DVI na Monitor. |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao prije nego sam koristeći VGA adapter i sam je rekao da je kartica zaista ne rade (od 2 do pouzdanih prijatelja). |
|
| |||
| |||
| Pa to može biti samo jedna od tih dvije stvari, to je bilo radi ili ne, bez obzira što vi rekli pouzdanih prijatelja. |
|
| |||
| |||
| JA dont shvatiti što ti misliš, nego radi DVI na VGA adapter treba pritisnut u prilično čvrsto prije JA motorizirati se prikazati na monitoru? |
|
| |||
| |||
| Postoje vijaka na DVI adaptera i VGA monitor plug, pobrinite se da su učinili ispravno. |
|
| |||
| |||
| Gotovo da i provjeriti to. Trebam li deinstalirati moje sadašnjosti karticu prije instalacije drivera ovu novu karticu i njene drivere? |
|
| |||
| |||
| It's hardware software ako ne pratimo ni ne ekranu u DOS-u / Post ekranima. |