![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kapott egy 128 MB grafikus kártya után buying egy DVI-I VGA átalakító telepített ki. De indítás ki kapok egy üres képernyőt (a monitor készenléti állapotban marad), de a ventilátort a grafikus kártya forog, és a számítógépen futó Windows-t. Did I miss something? Kérjük, válaszát hamarosan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tartalmaz-e a kártya dolgozni dos vagy egyáltalán nem?
| |||
| |||
| A ventilátor a kártya forog, de a monitor csak készenléti állapotban marad, és az út nem sípol vagy valami ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Vagy ez hibás, vagy van egy agyafúrt kapcsolatot a DVI monitor. |
|
| |||
| |||
| Mint mondtam, mielőtt én VGA adapter segítségével, és én is mondtam, hogy a kártya nem a ténylegesen munkát (tól-ig 2 megbízható barátok). |
|
| |||
| |||
| Nos, csak a két dolog, ez sem működik, vagy nem, függetlenül attól, amit a megbízható barátok mondtam. |
|
| |||
| |||
| Én nem értem, mit akarsz, de ez a VGA, DVI adaptert kell nyomni elég jól, mielőtt egy jelenik meg a monitoron? |
|
| |||
| |||
| Vannak csavarok a DVI adapter és VGA monitor csatlakozó, győződjön meg arról, hogy készítik fel megfelelően. |
|
| |||
| |||
| Kész, és ellenőrizték, hogy a. Kell távolítania jelenlegi kártya illesztőprogramok telepítése előtt ezt az új kártyát, és a gépjárművezetők? |
|
| |||
| |||
| A hardver-szoftver, ha nem a monitor nem is jelennek meg a DOS / Post kijelzőn. |