![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק ניתנה 128MB כרטיס גרפיקה, לאחר רכישת ממיר DVI ל-VGA התקנתי אותו. אבל על באתחול למעלה אני מקבל מסך ריק (המסך נשאר על המתנה), אבל את המאוורר על כרטיס המסך ספינים מעלה את המחשב פועל Windows. האם החמצתי משהו? אנא השב בקרוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עושה את העבודה כרטיס ב DOS או בכלל לא?
| |||
| |||
| המאוורר על כרטיס ספינים, אבל המסך פשוט נשאר על המתנה ודרך אגב אין צפצופים או משהו כזה. |
|
| |||
| |||
| או זה פגום או שיש קשר מפוקפקים דרך DVI לפקח. |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי קודם אני משתמש במתאם VGA ו נאמר לי כי הכרטיס אינו עובד בפועל (מתוך 2 חברים ומכרים כדי). |
|
| |||
| |||
| ובכן זה יכול להיות רק אחד מהדברים האלה, שני, זה גם עובד או שזה לא משנה מה חברים ומכרים שלך אמרה לך. |
|
| |||
| |||
| אני מבין למה אתה מתכוון, אבל עושה את מתאם DVI ל-VGA צריך להיות לחוץ למדי בחוזקה לפני שאני מקבל להציג על המסך? |
|
| |||
| |||
| יש ברגים על מתאם DVI-VGA וחבר לפקח, לוודא שהם עשו כמו שצריך. |
|
| |||
| |||
| עשה את זה ובדק את זה. אני צריך להסיר את מנהלי ההתקן של כרטיס המתנה שלי לפני התקנת הכרטיס החדש ואת מנהלי ההתקנים שלו? |
|
| |||
| |||
| זה חומרה לא תוכנה אם הצג אינו אפילו להציג במצב DOS / מסכי פוסט. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מבט Pc 2 שדרוג צריך עזרה בבקשה | Countissa | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 22 אוקטובר 2009 11:07 |
| שדרג שאלה - Palit ATI RADEON HD 4670 סופר! 512MB-PCI-E | Cyrez60659 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -30 לאפריל 2009 19:57 |
| לוח האם שדרוג שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 7 פברואר 2009 20:59 |
| עוד שדרוג או החלפה השאלה ... | anotherbob | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 14th נובמבר 2008 19:14 |
| כדי לשדרג, לשדרג או לא ... כי היא שאלה | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 22 ינואר 2008 20:45 |
| שרשרת כלים | |
| |