![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik buvo suteikta 128MB vaizdo plokštė, po pirkimo DVI-VGA konverteris instaliavau. Bet paleidimo iki gaunu tuščia ekrane (monitoriaus lieka budėjimo režime), o ventiliatorius ant vaizdo plokštės nugaros aukštyn ir kompiuteryje veikia "Windows". Did I miss something? Prašome atsakyti greičiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kortelės dirbti DOS arba visai?
| |||
| |||
| Kortelės ventiliatorius sukasi į viršų, tačiau stebėti tik lieka laukimo ir būdas yra ne supypsi ar kas nors panašaus. |
|
| |||
| |||
| Bet tai neteisingai arba yra Szachrajski sujungimą per DVI monitoriaus. |
|
| |||
| |||
| Kaip minėjau anksčiau aš naudoju VGA adapterį ir Man buvo pasakyta, kad kortelėje nėra faktiškai darbą (nuo 2 patikimų draugų). |
|
| |||
| |||
| Na tai gali būti tik viena iš šių dviejų dalykų, tai arba darbai ar jis nėra nepriklausomai nuo to, ką jūsų patikimų draugų pasakiau. |
|
| |||
| |||
| Aš suprantu, ką tu kalbi, tačiau DVI į VGA adapteris reikia presuoti gana tvirtai prieš man ant monitoriaus? |
|
| |||
| |||
| Yra varžtai ant adapteris DVI ir VGA monitoriaus kištuko, įsitikinti, kad jie yra išvargęs tinkamai. |
|
| |||
| |||
| Priimta, kad ir patikrinti, kad. Ar galiu pašalinti dabartinį kortelė vairuotojų prieš diegiant šį naują kortelę ir jos tvarkyklės? |
|
| |||
| |||
| It's Hardware ne programinė įranga, jei monitorius nėra net rodyti DOS / Post ekranus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ieškote 2 Atnaujinkite Pc Need Help Please | Countissa | General Hardware Chat | 9 | 22 spalis 2009 11:07 |
| Atnaujinkite Klausimas - Palit ATI Radeon HD 4.670 Super! 512 MB PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Balandis 30, 2009 19:57 |
| Motherboard Atnaujinti Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 vasaris 2009 20:59 |
| Dar vienas upgrade arba pakeisti klausimas ... | anotherbob | General Hardware Chat | 4 | Lapkritis 14, 2008 19:14 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Temos įrankiai | |
| |