![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam tylko otrzymał 128MB Karta graficzna, po zakupie DVI do VGA konwerter zainstalowaniu go. Ale w ładowaniu się uzyskać pusty ekran (monitor pozostaje w stanie gotowości), ale wentylator karty graficznej na obroty i komputer uruchamia okien. Did I miss something? Prosimy odpowiedzieć szybko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy karty pracy w DOS lub wcale?
| |||
| |||
| Wentylator na karcie obroty, ale tylko monitor pozostaje w stanie gotowości i na drodze nie istnieją sygnały lub czegoś podobnego, że. |
|
| |||
| |||
| Albo jest uszkodzony lub istnieje dodgy połączenie poprzez złącze DVI do monitora. |
|
| |||
| |||
| Jak już powiedziałem wcześniej Jestem użyciu VGA i byłem powiedział, że ta karta faktycznie pracy (od 2 do zaufanych przyjaciół). |
|
| |||
| |||
| Cóż to może być tylko jedna z tych dwóch rzeczy, to albo działa, albo nie, niezależnie od tego, co powiedział swoim zaufanych przyjaciół użytkownika. |
|
| |||
| |||
| I nie rozumiem co masz na myśli, ale DVI do VGA musi być wciśnięty w dość szczelnie przed uzyskać wyświetlanie na monitorze? |
|
| |||
| |||
| Istnieją śrub na adapter DVI i VGA podłączyć monitor, upewnij się, że są one wykonane prawidłowo się. |
|
| |||
| |||
| Sporządzono że i sprawdzeniu. Czy mój obecny odinstalować sterowniki karty przed zainstalowaniem tej nowej karty i jej sterowników? |
|
| |||
| |||
| Jest to sprzęt, nie oprogramowanie, jeśli monitor nie nawet wyświetlać w DOS / Post ekranach. |