![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal 128megabajt Grafické karty, po zakúpení DVI na VGA prevodník Nainstaloval som to. Ale na zavádzaním až mám prázdnu obrazovku (monitor zostáva v pohotovostnom režime), ale ventilátor na grafické karty otáča a počítači spustený systém Windows. Povedal som niečo? Odpovedzte, prosím, v najbližšej dobe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má karta pracovať v DOSu, alebo vôbec nie?
| |||
| |||
| Ventilátora na karte otáča, ale na monitore jenom zostane v pohotovostnom režime a mimochodom neexistujú žiadne pípnutie alebo niečo takovýho. |
|
| |||
| |||
| Buď je to zlá alebo je riskantná pripojenie cez DVI na monitor. |
|
| |||
| |||
| Ako som povedal predtým, než som pomocou VGA adaptér a já jsem řekl, že karta je skutočne pracujú (od 2 do priateľov). |
|
| |||
| |||
| Tak to môže byť len jeden z týchto dvoch vecí, je to buď funguje, alebo to tak nie je, bez ohľadu na to, čo vaše priateľov povedala. |
|
| |||
| |||
| Mám rozumieť tomu, čo máte na mysli, ale robí DVI na VGA adaptér musí byť stlačená v docela dobre, ako som si zobrazenie na monitore? |
|
| |||
| |||
| Existujú skrutky na adaptér DVI a VGA monitor, skontrolujte, či sú vykonané až správne. |
|
| |||
| |||
| Hotovo a skontrolovať, že to. Mám odinštalovať mojej karte vodiča ešte pred inštaláciou tejto novej karty a jej vodiči? |
|
| |||
| |||
| Je to software, hardware nie je-li sledovať ani displej v DOS / Doručovací obrazovkách. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Podíváme-2 Upgrade Pc Potrebujete pomoc prosím | Countissa | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 22.října 2009 11:07 |
| Upgrade Otázka - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E | Cyrez60659 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. apríla 2009 19:57 |
| Základná doska pre upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. februára 2009 20:59 |
| Ďalšie upgrade alebo REPLACE otázku ... | anotherbob | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 14. novembra 2008 19:14 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Thread Tools | |
| |