![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан био дао 128МБ графичком картицом, пошто купујете ДВИ то ВГА конвертер сам инсталира га. Али на боотинг уп добијем празан екран (монитор остаје на стању), али вентилатора на графичком картицом врти се и рачунар покреће прозора. Зар сам ја промашај нешто? Молимо одговорите ускоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли картице раде у ДОС или нимало?
| |||
| |||
| Вентилатора на картици врти горе, већ само остаје на монитор и стању на путу нема беепс или нешто слично. |
|
| |||
| |||
| Или да је неисправан или има везе додгы преко ДВИ на Монитор. |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао пре него сам помоћу ВГА адаптер и сам је рекао да је картица заиста не раде (од 2 до поузданих пријатеља). |
|
| |||
| |||
| Па то може бити само једна од тих две ствари, то је било ради или не, без обзира што ви рекли поузданих пријатеља. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт схватити шта ти мислиш, него ради ДВИ на ВГА адаптер треба притиснут у прилично чврсто пре ЈА добити један приказати на монитору? |
|
| |||
| |||
| Постоје вијака на ДВИ адаптера и ВГА монитор плуг, побрините се да су урадили исправно. |
|
| |||
| |||
| Готово да и провјерити то. Да ли треба да деинсталирам моје садашњости картицу пре инсталације драјвера ову нову картицу и њене дривер? |
|
| |||
| |||
| Ит'с хардуаре софтуаре ако не пратимо ни не екрану у ДОС-у / Пост екранима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тражите 2 Надоградња ПЦ Молимо Требате Помоћ | Цоунтисса | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 22 Окт 2009 11:07 |
| Упграде Питање - Палит АТИ Радеон ХД 4670 Супер! 512МБ ПЦИ-Е | Цырез60659 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 април 2009 19:57 |
| Матична плоча Упграде питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7 фебруар 2009 20:59 |
| УПГРАДЕ још једно питање ... или заменити | анотхербоб | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 14 новембар 2008 19:14 |
| За надоградњу, или не ... да надоградите је питање | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 јануар 2008 20:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |