![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримали 128MB Graphics Card, після покупки DVI до VGA конвертера я встановив його. Але на завантаження до я отримую порожній екран (монітор залишається в режимі очікування), але вентилятор на відеокарті набирає обертів, і комп'ютер працює під управлінням Windows. Хіба я щось втратити? Прохання відповісти найближчим часом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі картка працювати в DOS або немає взагалі?
| |||
| |||
| Вентилятор на карті набирає обертів, але монітор просто залишається в режимі очікування і, до речі, немає сигналу або що-небудь подібне. |
|
| |||
| |||
| Або він несправний або є хитромудрий підключення через DVI для монітора. |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, поки мені не використовується адаптер VGA і мені сказали, що картка чи справді робота (від 2 до вірних друзів). |
|
| |||
| |||
| Ну, це може бути тільки одна з цих двох речей, він або працює, або ні незалежно від того, надійних друзів вам говорив. |
|
| |||
| |||
| Я розумію, про що ви говорите, але DVI до VGA адаптера повинні бути натиснута в досить міцно, перш ніж я отримаю відображення на моніторі? |
|
| |||
| |||
| Є гвинт адаптера DVI і VGA моніторі роз'єм, переконайтеся, що вони зробили правильно. |
|
| |||
| |||
| Зробив і перевірити це. Чи повинен я видалити мій нинішній драйвера карти перед встановленням цієї нової картки та її драйверів? |
|
| |||
| |||
| Це обладнання не програмне забезпечення, якщо монітор навіть не відображення в DOS / Post екранах. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібні 2 поновлення Pc Need Help Please | Countissa | Генеральний обладнання чат | 9 | 22 жовтня 2009 11:07 |
| Оновлення Питання - Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E | Cyrez60659 | Графічні карти & Монітори | 1 | 30 квітня 2009 19:57 |
| Материнська оновленню питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 лютого 2009 20:59 |
| Ще одне оновлення або заміна питання ... | anotherbob | Генеральний обладнання чат | 4 | 14 листопада 2008 19:14 |
| Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 22 січня 2008 20:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |