![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моят сегашната система е както следва:
Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE Вътрешен HD 250 GB външен USB HD VGA LCD монитор (По подразбиране Резолюция 1024 X 768) Аз съм мислене на модернизация моята графична карта на Palit ATI Radeon HD 4670 Супер! 512MB PCI-E, който можете да получите доста евтини сега. Аз съм просто се чудех: Ще работим с моята система? Дали тя си струва uprgrade? Ще видите голямо увеличение в игрални ефективност? (Искам да съм в състояние да играе нови игри) Има ли нещо, завързан за картата, което трябва да знам преди да го купя? Знам, че отнема две външната случай слотове (за допълнителни подложки), но това не трябва да бъде проблем, нали? (Като имам никакъв друг карти в дънната платка, както всичко останало е на борда) Моля от помощ ще бъде оценена. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
В 4830 е много по-добре ъпгрейд. По това нещо ще бъде bottlenecked от процесора, така че не може да бъде по-голяма от скок, както си мислиш.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|