![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj současný systém je takto: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2 GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256megabajt PCI-E 40 GB IDE interní HD 250 GB externí USB HD VGA LCD Monitor (standardním rozlišení 1024 X 768) I'm thinking modernizace moje grafická karta s Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E, které mohu nyní dost levné. Jsem jen přemýšlela: Bude to fungovat s mou systému? Je to dobré pro uprgrade? Bude vidím zásadní zvýšení herní výkonnosti? (Chci, aby byl schopen hrát nové hry) Je tam něco o riskantní kartu jsem měl vědět, než si koupit? Vím, že to zabírá dvě vnější případě slotů (pro další zásuvky), ale to by neměl být problém, ne? (Vzhledem k Nemám jiné karty do základní desky, jako všechno ostatní je na palubě) Prosím pomoc by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 4830 je mnohem lepší upgrade. V té res vám bude také úzké do CPU, takže nemusí být tak velkej skok, jak si myslíš.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Speciální Vložení (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. června 2009 13:15 |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. květen 2009 03:42 |
| Základní deska pro upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. února 2009 20:59 |
| Upgrade Otázka | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 14 | 16. duben 2008 15:14 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Thread Nástroje | |
| |