![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το σημερινό σύστημα έχει ως εξής: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE HD εσωτερική 250 GB USB HD Εξωτερικού VGA LCD Monitor (Προεπιλογή ψήφισμα 1024 X 768) Σκέφτομαι την αναβάθμιση μου σε μια κάρτα γραφικών Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E το οποίο μπορεί να λάβει πολύ φτηνά τώρα. Είμαι απλά αναρωτιόμαστε: Θα λειτουργήσει με το σύστημά μου; Αξίζει να το uprgrade; Θα δείτε μια μεγάλη αύξηση των επιδόσεων gaming; (Θέλω να είμαι σε θέση να παίξει νέα παιχνίδια) Υπάρχει κάτι dodgy σχετικά με την κάρτα θα πρέπει να γνωρίζετε πριν να αγοράσετε; Ξέρω ότι παίρνει μέχρι δύο εξωτερικά περίπτωση διαθέσιμου χρόνου χρήσης (για την επιπλέον υποδοχές), αλλά ότι δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα έτσι; (Λαμβάνοντας υπόψη, δεν έχω άλλες κάρτες στη μητρική πλακέτα, όπως όλα τα άλλα είναι εποχούμενο) Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το 4830 είναι πολύ καλύτερη αναβάθμιση. Κατά res σας ότι θα αποσυμφορήσει από την CPU έτσι ώστε να μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο άλμα από όσο νομίζεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Ειδική προσθήκη (DDR5) | butski | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 2η Ιουν 2009 13:15 |
| Palit Radeon 4850 Graphics Card Problem | Pablo15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Μαΐου 2009 03:42 |
| Motherboard Upgrade Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Φεβ 2009 20:59 |
| Αναβάθμιση Ερώτηση | PC WhizzKid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 16 Απρ 2008 15:14 |
| Για την αναβάθμιση, ή να μην ... ότι η αναβάθμιση, είναι το ερώτημα | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 22 Ιαν 2008 20:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |