![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj trenutni sustav je sljedeća: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2GB DDR2 RAM-a Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE Internal HD USB External 250 GB HD VGA LCD Monitor (Default rezoluciju 1024 X 768) Ja sam moje misli nadogradnju grafičke kartice u Palitu ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E, koji mogu dobiti prilično jeftini sada. Im 'pravedan pitate: Hoće li raditi s moj sistem? Je li se isplati uprgrade? Hoćete li vidjeti veliki porast gaming performanse? (Želim biti u mogućnosti igrati nove igre) Ima li išta o kartici dodgy bih trebao znati prije nego što sam ga kupiti? Znam da traje najviše dva slučaja vanjskog utora (za ekstra utičnice), ali da ne bi trebao biti problem zar ne? (S obzirom da ja nemam druge kartice u matičnu ploču, kao sve ostalo je onboard) Molimo Vas da bilo koji pomoć bi bilo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U 4830 je mnogo bolji nadogradnju. U to res vas će također biti bottlenecked by CPU, tako da svibanj ne biti kao veliki skok od kao što mislimo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PCI Palit Radeon HD 4850 Sonic Posebne Zbrajanje (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. lipnja 2009 13:15 |
| Palit Radeon 4850 Grafička kartica Problem | Pablo15 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. svibanj 2009 03:42 |
| Matična ploča Upgrade pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. veljača 2009 20:59 |
| Upgrade pitanje | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitors | 14 | 16. travanj 2008 15:14 |
| Za nadogradnju, ili ne ... da nadogradite je pitanje | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22 siječanj 2008 20:45 |
| Thread Tools | |
| |