![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját jelenlegi rendszer a következő: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7GHz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB-os belső IDE HD 250 GB-os külső USB HD VGA LCD monitor (alapértelmezett felbontása 1024 X 768) Gondolkodom fejlesztési én grafikus kártya a Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E, amit tud elég olcsó most. Én csak gondoltam: Fog működni az én-m rendszer? Vajon megéri az uprgrade? Will I see jelentős emelkedése Gaming teljesítményét? (Azt akarom, hogy tudja, hogy játsszon az új játékok) Van valami agyafúrt a kártya Én csak tudom, mielőtt megveszem? Tudom, hogy nem veszi fel két külső esetben résidők (az extra csatlakozóaljzatok), de ez nem jelent problémát, ugye? (Figyelembe véve, nincs más kártya az alaplap, mint minden mást is a fedélzeten) Kérjük, minden segítséget lenne méltányol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 4830 sokkal jobb upgrade. Ebben a dolog akkor is bottlenecked a CPU, ezért nem lehet olyan nagy az ugrás, mint gondolnád.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Special kiegészítés (DDR5) | butski | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. június 2009 13:15 |
| Palit Radeon 4850 grafikus kártya probléma | Pablo15 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 29. május 2009 03:42 |
| Alaplap Upgrade kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 7. február 2009 20:59 |
| Upgrade kérdés | PC WhizzKid | Grafikus kártyák és monitorok | 14 | 16. április 2008 15:14 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Téma eszközök | |
| |