![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano dabartinė sistema yra tokia: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5.200 2.7GHz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE Vidaus HD 250 GB External USB HD VGA LCD monitorius (Numatytoji raiška 1024 X 768) I'm thinking modernizavimo mano vaizdo plokštė su "ATI Radeon HD Palit 4.670 Super! 512 MB PCI-E, kuri galiu gauti gana pigūs dabar. I'm just wondering: Tai bus su mano sistema? Ar verta uprgrade? Ar galiu pamatyti itin išaugo žaidimo našumą? (Aš noriu, kad būtų galima žaisti naujus žaidimus) Ar yra kas nors Dodgy apie kortelę turėčiau žinoti prieš jį nusipirkti? Žinau, tai užima du išoriniai atveju slots (už papildomą lizdai), bet tai neturėtų būti problema, tiesa? (Kadangi aš neturiu kitos korteles, nes visa kita Portatiles mokestį) Prašome bet kokią pagalbą būtų dėkingi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.830 yra daug geriau atnaujinti. Tuo res Jums taip pat bus pašalinus pagal procesoriaus, kad jis negali būti toks pat didelis ir šokinėti kaip manote.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PCI Palit Radeon HD 4850 Sonic Specialusis papildymas (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 birželis 2009 13:15 |
| Palit Radeon 4.850 Graphics Card Problema | Pablo15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 29, 2009 03:42 |
| Motherboard Atnaujinti Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 vasaris 2009 20:59 |
| Atnaujinkite Klausimas | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Balandis 16, 2008 15:14 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Temos įrankiai | |
| |