![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój obecny system jest w następujący sposób: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE wewnętrzny HD 250 GB zewnętrzny USB HD Monitor LCD VGA (domyślnej rozdzielczości 1024 X 768) I'm thinking of modernizacji mojej karty graficznej do Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E, które mogę dostać się całkiem tanie. I'm just wondering: Czy zadziała z systemu? Czy warto uprgrade? Czy widzę znaczny wzrost wydajności w grach? (Chcę być w stanie odtwarzać nowe gry) Czy jest coś o dodgy karty powinienem wiedzieć przed mogę to kupić? Wiem, że zajmuje dwa sloty przypadku zewnętrznej (dla dodatkowych gniazd), ale nie powinno być problem? (Zważywszy, że nie mam innych kart w płytach głównych, jak wszystko inne jest na pokładzie) Prosimy o jakąkolwiek pomoc będzie doceniona. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 4830 jest o wiele lepiej aktualizacji. W tym res będzie również bottlenecked przez CPU, tak nie może być tak duży skok jak w sądzisz.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|