![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu de sistemul actual este, după cum urmează: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7ghz 2 GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 GB IDE intern HD 250 GB USB extern HD Monitor LCD VGA (Default Rezolutie 1024 X 768) Ma gandesc de actualizare a-mi placă grafică la un Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E, care nu pot lua destul de ieftin acum. Sunt doar intrebam: Va lucra cu sistemul meu? Merită de uprgrade? Voi vedea o creştere majoră în jocuri de performanţă? (Vreau sa fie capabil de a juca jocuri noi) Este ceva despre dodgy de carte ar trebui să ştiu înainte să cumpăr? Ştiu că ocupă două sloturi exterior caz (pentru extra prize), dar care nu ar trebui să fie o problemă nu-i asa? (Având în vedere nu am nici alte carduri în placa de bază ca orice altceva este la bord) Vă rugăm să luaţi orice ajutor ar fi apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În 4830 este un upgrade de mult mai bine. La faptul că res va fi, de asemenea, bottlenecked de procesor deci este posibil să nu fie la fel de mare ca a sări crezi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|