![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj súčasný systém je takto: Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7GHz 2 GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256megabajt PCI-E 40 GB IDE interné HD 250 GB externý USB HD VGA LCD Monitor (štandardnom rozlíšení 1024 X 768) I'm thinking modernizácie moja grafická karta s Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512mb PCI-E, ktoré môžem teraz dosť lacné. Jsem jen přemýšlela: Bude to fungovať s moju systému? Je to dobré pre uprgrade? Bude vidím zásadné zvýšenie hernej výkonnosti? (Chcem, aby bol schopný hrať nové hry) Je tam niečo o riskantné kartu som mal vedieť, ako si kúpiť? Viem, že to zaberá dve vonkajšie prípade slotů (pre ďalšie zásuvky), ale to by nemal byť problém, ne? (Vzhľadom na Nemám iné karty do základnej dosky, ako všetko ostatné je na palube) Prosím pomoc by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 4830 je omnoho lepší upgrade. V tej res vám bude tiež úzkej do CPU, takže nemusia byť tak velkej skok, ako si myslíš.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Špeciálna Doplnenie (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. júna 2009 13:15 |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| Základná doska pre upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. februára 2009 20:59 |
| Upgrade Otázka | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 14 | 16. apríl 2008 15:14 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Thread Tools | |
| |