![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој тренутни систем је следећа: Фоксцонн К8М890М2МА-Р2СХ АМД 64 Кс2 5200 2.7гхз 2ГБ ДДР2 РАМ-а Радеон Кс1600 Про 256МБ ПЦИ-Е 40 ГБ ИДЕ Интернал ХД УСБ Екстернал 250 ГБ ХД ВГА ЛЦД Монитор (Дефаулт резолуцију 1024 Кс 768) Ја сам моје мисли надоградњу графичке картице у Палиту АТИ Радеон ХД 4670 Супер! 512МБ ПЦИ-Е, који могу добити прилично јефтини сада. Им 'праведан питате: Хоће ли радити с мој систем? Да ли се исплати упрграде? Хоћете ли видети велики пораст гаминг перформансе? (Желим бити у могућности играти нове игре) Има ли ишта о картици додгы бих требао да зна пре него што сам га купити? Знам да траје највише два случаја спољног слот (за екстра утичнице), али да не би требао бити проблем зар не? (С обзиром да ја немам друге картице у матичну плочу, као све остало је онбоард) Молимо Вас да било који помоћ би било поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У 4830 је много бољи надоградњу. У то рес вас ће такође бити боттленецкед бы ЦПУ, тако да мај не буде као велики скок од као што мислимо.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|