![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моя нинішня система виглядає наступним чином:
Foxconn K8M890M2MA-R2SH AMD 64 X2 5200 2.7GHz 2GB DDR2 RAM Radeon X1600 Pro 256MB PCI-E 40 Гб IDE Внутрішній формат високої чіткості 250 Гб зовнішній USB-HD VGA РК-монітор (роздільна здатність за замовчуванням 1024 X 768) Я маю на увазі модернізацію мої графічні карти Palit ATI Radeon HD 4670 Super! 512MB PCI-E, які я можу отримати досить дешево зараз. Я просто думаю: Чи буде вона працювати з моїй системі? Варто uprgrade? Чи зможу я побачити значне збільшення продуктивності в іграх? (Я хочу, щоб мати можливість грати в нові ігри) Є що-небудь хитромудрий про картку я повинен знати, перш ніж її купити? Я знаю, він займає два слота космічне випадку (для додаткової розетки), але це не повинно бути проблемою не так? (Враховуючи, іншого у мене немає карт в материнську плату, як і все інше на платі) Будь ласка, будь-яка допомога буде оцінили. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
4830 набагато краще оновлення. При цьому дозвіл ви також будете bottlenecked від процесора, щоб вона не може бути настільки ж великий стрибок, як ви думаєте.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|