![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
A szándék, hogy upgrade video készletből nVidia MX420 (AGP), hogy nVidia 8400GS (PCI) az én Dell 8250 futtatására kettős monitor egy kártyát. A számítógép nem indítható új kártyára telepített show Dell logo képernyőn, de ha ez a képernyőn megy, jár, ha nem VGA van. A video BIOS-beállítások AGP és automatikus, automatikus, hogy észleli PCI 1.. Lehívott nVidia, mondták tápegység nem elég (250W), hogy vettem egy Dynex 400W tápegység, és nincs változás. Ha még nincs boot az új kártyát, de a régi. Ha a két telepített és BIOS beállítás AGP, azt érzékeli az új kártyát, kérje a vezetők stb hanem az error nem tudja elindítani a készüléket. Én megragadt w / régi videót?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP vagy Vista? Vista lenne elmagyarázni a második jelenség. Dynex nem olyan nagy a márka, de meg kell futtatni a 8400.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|