![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| המבקשים לשדרג הווידאו מ המניה nvidia MX420 (AGP) ל nvidia 8400GS (PCI) ב-Dell 8250 שלי להופיע הכפול מפקחת על כרטיס אחד. לא אתחול המחשב עם כרטיס חדש מותקן, להציג לוגו של Dell מסך אבל כאשר זה מגיע המסך, מעשים כאילו הוא לא שם VGA. יש הגדרות ה-BIOS של וידיאו ו AGP אוטומטי, אוטומטי אמור לזהות PCI 1. קראו nvidia הם אמרו החשמל לא מספיק (250w) אז קניתי Dynex 400w החשמל ולא לשנות. עדיין לא כדי אתחול הכרטיס החדש אבל הרצון הישן אחד. אם התקנת את שניהם ואת ה-BIOS מוגדר AGP, זה יאתר את הכרטיס החדש, לבקש נהגים וכו ', אבל נותן שגיאה לא ניתן להפעיל את המכשיר. אני תקועה W / וידאו ישנים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP או Vista? Vista מסביר את התופעה השנייה. Dynex לא כל כך גדול של מותגים, אבל הוא אמור להריץ 8400.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס הווידאו שאלה - השוואת ATI ו Nvidia | בטן | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 מאי 2009 01:48 |
| איך אני יכול overclock שלי NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E כרטיס הווידאו? | יהושע | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 08:54 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| שדרג Laptop כרטיס הווידאו? | Xao | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:09 |
| האם תוכלו לעזור עם לוח האם / כרטיס הווידאו שדרוג? | 102molson102 | כרטיסי מסך & Monitors | 34 | 3rd יולי 2007 05:22 |
| שרשרת כלים | |
| |