mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Atnaujinkite akcijų nVidia MX420 vaizdo plokštė ir Dell 8.250

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 12:44
Naujas Narys

Default Atnaujinkite akcijų nVidia MX420 vaizdo plokštė ir Dell 8.250

Norintiems patobulinti vaizdo iš rankų nVidia MX420 (AGP) NVIDIA 8400GS (PCI) mano Dell 8.250 paleisti dviejų monitorių iš vienos kortelės. Kompiuteris negali paleisti naują kortelę su įdiegta, rodo, Dell ekranas su logotipu, bet kai tai vyksta ekrane, veikia taip, tarsi VGA yra. BIOS nustatymus AGP vaizdo ir automatinis, automatinis turėtų aptikti PCI 1st. Vadinamas nVidia, jie pasakė maitinimo nepakanka (250W), taigi aš nusipirkau Dynex 400w maitinimo ir jokių pokyčių. Still no įkelti į naują kortelę, bet į senąjį. Jei abi įrengti ir BIOS nustatyta, kad video AGP, kad bus aptikti naują kortelę, kreipkitės į vairuotojų ir tt, bet suteikia klaidos negali paleisti įrenginį. Am I stuck m / old video?
Old Birželis 10, 2009, 14:20
Donorų grupės

Default Atnaujinkite akcijų nVidia MX420 vaizdo plokštė ir Dell 8.250

XP ar Vista? Vista galėtų paaiškinti antrą reiškinys. Dynex yra ne tai, kad didelis ir ženklą, bet jis turi paleisti 8.400.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.