![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Norintiems patobulinti vaizdo iš rankų nVidia MX420 (AGP) NVIDIA 8400GS (PCI) mano Dell 8.250 paleisti dviejų monitorių iš vienos kortelės. Kompiuteris negali paleisti naują kortelę su įdiegta, rodo, Dell ekranas su logotipu, bet kai tai vyksta ekrane, veikia taip, tarsi VGA yra. BIOS nustatymus AGP vaizdo ir automatinis, automatinis turėtų aptikti PCI 1st. Vadinamas nVidia, jie pasakė maitinimo nepakanka (250W), taigi aš nusipirkau Dynex 400w maitinimo ir jokių pokyčių. Still no įkelti į naują kortelę, bet į senąjį. Jei abi įrengti ir BIOS nustatyta, kad video AGP, kad bus aptikti naują kortelę, kreipkitės į vairuotojų ir tt, bet suteikia klaidos negali paleisti įrenginį. Am I stuck m / old video?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP ar Vista? Vista galėtų paaiškinti antrą reiškinys. Dynex yra ne tai, kad didelis ir ženklą, bet jis turi paleisti 8.400.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|