![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dążenie do aktualizacji wideo z zapasów nVidia MX420 (AGP) do nVidia 8400GS (PCI) w moim Dell 8250, aby uruchomić podwójnym monitory na jednej karcie. Komputer nie uruchamia nowe karty zainstalowany, pokazać ekran z logo Dell, ale gdy to ekran robi, jak działa, jeśli nie istnieje VGA. BIOS posiada wideo ustawień AGP i AUTO, auto na celu wykrycie PCI 1st. Należny nVidii, powiedzieli zasilanie nie wystarcza (250W), więc kupiłem Dynex 400W zasilacza i żadnych zmian. Wciąż nie do rozruchu nowej karty, ale do starego. Jeśli oba zainstalowane i BIOS ustawione na AGP, to wykryje nowe karty, poprosić o kierowców itp., ale daje błąd nie można uruchomić urządzenia. Am I stuck w / stary film? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP lub Vista? Vista będzie wyjaśnić drugi zjawiska. Dynex nie jest wielki, ale z zupełnie należy uruchomić 8400.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|