![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желе надоградити видео из залиха НВИДИА МКС420 (АГП) да НВИДИА 8400ГС (ПЦИ) у мом Делл 8250 да тече двојан монитора на једну картицу. Рачунар неће боот са новим картица, прикажи Делл лого сцреен екран али кад то иде, делује као да не постоји ВГА. БИОС је видео подешавања АГП и ауто, ауто требао препознати ПЦИ 1.. Зове НВИДИА, рекоше напајање није довољно (250у) па сам купио Дынекс 400у напајање и не мењају. И даље нема боот на нову картицу, али ће се стари. Ако су обе инсталиран БИОС и поставити на АГП, он ће показати нове картице, питајте за возача и сл, али даје еррор девице цаннот старт. Ја сам заглави у / стари видео? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП или Виста? Виста би објаснити други феномен. Дынекс није да је велика марка али треба покренути 8400.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|