![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone Prije nekoliko dana sam kupio drugi PC ali ona je došla s geForce 7500LE PCI-E 16. Ovo je jako beskorisno kartice jer se igrati neku od novih igara pa sad mislim da nadograđujete XFX GForce 8600GT PCI-E. JA isto tako znati da mi je potreban novi PSU, jer to je samo jedan 250W i sam mislio o kupnji jeftinih 500W jedan. Sad moje pitanje je: 1) Je li to vrijedno odlaska na 8600GT ili on neće biti velika razlika. 2) Imam inter motherboad Pachard Bell OEM će to podržati? 3) Hoće li 500W PSU biti ok, ja jedini imati 2 HDDs, 1 DVD-a kartice. Imam donje linkove u hardveru sam htjela da se, molimo vas da imate izgled i dajte mi neki feedback, ako je to vrijedno ili ne. Hvala ti GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 PSU http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za još bolje bih dobiti 512MB
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odgovori na vaša pitanja su, po redu:
1. možda 2. vjerojatno 3. možda Na # 1 - je 8600GT nije jako dobra kartica. U stvari, koju bi bilo bolje isključiti pokretanje 7950. Ako tvoj 'idući u nadogradnja, dogradnja dobro - ne kupiti kartu koja se već zastario. Idi na 8800GT, kao 8600GT izvest će pristojno, ali ne i krasno, ne samo na next-gen igre, ali trenutni gen igara. Na # 2. Vi ste već naveli imao PCI-E x16 karticu, pa pretpostavljam da imate PCI-E x16 utora, tako da bi trebalo raditi. Na # 3. Pogledajte # 1. Barem ići 600W. 500W je rezanje je vrlo vrlo blizu za puno noviji hardver. PSU izgleda da je off-brand (vidi: junk) i samo je jedan SATA konektor - nada 2 / 3 vaše periferije radite IDE! Idi na NewEgg i naći dobar jedan. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadogradnja Grafička kartica | rayy | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. listopad 2009 18:34 |
| Grafička kartica nadogradnje pomoć! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 30 rujan 2009 15:37 |
| Nadogradnja RAM-a Grafička kartica Sum Need Help | Taesin | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 21. kolovoz 2009 09:26 |
| Nadogradnja moje grafičke kartice? | Je 23 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 12 siječanj 2008 17:04 |
| Thread Tools | |
| |