![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Mindenki Néhány nappal ezelőtt vettem egy másik számítógépre, de jött a GeForce 7500LE PCI-E-16. Ez egy nagyon haszontalan kártyát ez nem kapnak az új játékok most gondolok frissít XFX GForce 8600GT PCI-E. Én is tudom, hogy szükségem van egy új, PSU, mivel ez csak egy 250W-és arra gondoltam felvásárlás olcsó 500W egyet. Most a kérdésem a következő: 1) Vajon érdemes lesz 8600GT vagy nem lesz olyan nagy különbség. 2) Van egy inter motherboad Pachard Bell OEM, hogy támogatni fogja ezt? 3) Vajon a 500W PSU lehet OK, csak 2 HDDs, 1 DVD-n és a kártyát. Én az alábbi linkekre a hardver akartam kap, kérjük, tekintse, és adjon nekem néhány visszajelzést, ha megéri, vagy sem. Thank You GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 PSU http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A még jobb én egy 512MB
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Válaszok a kérdést, hogy:
1. esetleg 2. Valószínűleg 3. esetleg A # 1 - a 8600GT nem egy nagyon jó kártya. Sőt, akkor jobban fut ki a 7950. Ha megy a frissítés, upgrade is - nem vesz egy kártyát, hogy már elavult. Ugrás a 8800GT, a 8600GT teljesítenek tisztességgel, de nem a csodálatosan nem csak next-gen játékok, de a jelenlegi gen játékok. A # 2. Te meg már volt egy PCI-E x16-kártya, ezért feltételezhető, ha a PCI-E x16 slot, így kell működnie. A # 3. Lásd # 1. Legalább megy 600W. 500W a vágás nagyon közel egy csomó új hardvert. Hogy néz ki PSU-brand (lásd: szemét), és csak egy SATA csatlakozó - remény 2 / 3 meg perifériák futtató IDE! Tovább a NewEgg, és keressenek egy jó egy. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Frissítés Grafikus kártya | rayy | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Október 6, 2009 18:34 |
| Grafikus kártya korszerűsítése help! ? ? ? ? ? | Laureng123 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 30, 2009 15:37 |
| Upgrading RAM és a grafikus kártya Need Sum Segítség | Taesin | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 21. augusztus 2009 09:26 |
| Upgrading én grafikus kártya? | 23 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 12. január 2008 17:04 |
| Téma eszközök | |
| |