![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello Everyone Prieš kelias dienas nusipirkau kitą kompiuterį, bet jis atėjo su GeForce 7500LE PCI-E 16. Tai yra labai nenaudingas, nes kortelė doesnt žaisti visus naujus žaidimus, todėl dabar aš galvoju apie atnaujinimą į XFX GForce 8600GT PCI-E. Aš taip pat žinau, kad man reikia naujo PSU, nes tai viena tai tik 250W, ir aš galvojau pirkti pigius 500W vieną. Dabar mano klausimas yra toks: 1) Ar verta kreiptis į 8600GT arba jis nebus didelis skirtumas. 2) Aš be motherboad Pachard Bell OEM, tai bus padėti jam? 3) Ar 500W PSU bus ok, I have only 2 HDD, 1 DVD ir kortele. Aš mažesnis nei aparatūros I Nuorodos norėjo gauti, prašome turi atrodyti ir duoti man atsiliepimus, ar verta ar ne. Ačiū GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 PSU http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| net geriau Norėčiau gauti 512mb
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsakymai į jūsų klausimus, siekiant:
1. galbūt 2. tikriausiai 3. galbūt For # 1 - 8600GT nėra labai geras kortelė. Be to, galite būti geriau veikia 7.950. Jei ketinate atnaujinti, modernizuoti ir - ne pirkti kortele, kuri jau pasenusi. Grįžti į 8800GT, nes 8600GT bus atlikti padoriai, bet ne pagirtinai dėl ne tik Next-Gen žaidimų, tačiau šiuo metu gen žaidimus. Už # 2. Jūs jau turite nurodyti PCI-E x16 kortelę, todėl aš manau, jūs turite PCI-E x16, todėl ji turėtų dirbti. For # 3. Žr # 1. Bent eiti 600W. 500W pjauna labai labai arti ir naujesnių aparatūros aikštelė. Tai PSU atrodo ne visiškai (žr.: Junk) ir tik vieną SATA jungtis - viltis 2 / 3 savo periferinę įrangą naudojate IDE! Grįžti į Newegg ir rasti geras. Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atnaujinimas Graphics Card | rayy | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 6 spalis 2009 18:34 |
| Grafika kortelė modernizavimo padėti! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 30 rugsėjis 2009 15:37 |
| Atnaujinimas RAM Graphics Card Need Suma Pagalba | Taesin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 21, 2009 09:26 |
| Atnaujinimas mano video korta? | Yra 23 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 12 sausis 2008 17:04 |
| Temos įrankiai | |
| |