![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello Everyone Kilka dni temu kupiłem innego komputera, ale razem z GeForce 7500LE PCI-E 16. Jest to bardzo bezużyteczny karty it doesnt odgrywają żadnej z nowych gier, tak teraz myślę modernizacji do GForce XFX 8600GT PCI-E. Ja również wiedzieć, że potrzebuję nowego PSU, jak ten jeden jest tylko 250W i miałem na myśli kupowania tanich 500W jeden. Teraz moje pytanie brzmi: 1) Czy warto się 8600GT lub nie będzie duża różnica. 2) Mam między motherboad Pachard Bell OEM, będzie ją wspierać? 3) Czy 500W PSU jest ok, i tylko 2 HDDs, 1 DVD i karty. Mam linki poniżej sprzęt i chciał dostać, proszę sprawdzić i dać mi opinii, jeżeli jest to warte, czy nie. Thank You GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 PSU http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nawet i lepiej byłoby uzyskać 512mb
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpowiedzi na pytania są w kolejności:
1. być może 2. prawdopodobnie 3. być może Na # 1 - 8600GT nie jest bardzo dobra karta. W rzeczywistości, w którym ma być lepiej uruchomiona 7950. Jeśli będzie aktualizacji, modernizacji i - nie kupić karty, które już nieaktualne. Przejdź do 8800GT, 8600GT, jak będzie realizował skromnie, ale nie bosko nie tylko na next-gen, ale obecne gry gen. gier. Na # 2. Ty masz już określone PCI-E x16 karty, więc sądzę masz PCI-E x16, więc powinno działać. Na # 3. Zobacz # 1. Przynajmniej do 600W. 500W jest cięcie to bardzo blisko do wielu nowszych sprzętu. To wygląda off-PSU marki (patrz: śmieci), a jedynie ma jedno złącze SATA - nadzieję, 2 / 3 swojego urządzenia peryferyjne działają IDE! Idź do NewEgg i znaleźć dobry. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |