![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello Everyone Acum câteva zile am cumparat un alt PC, dar a venit cu GeForce 7500LE PCI-E 16. Aceasta este o carte foarte useless as it doesnt joc oricare dintre noi jocuri aşa că acum mă gândesc de upgrade la Placa GForce 8600GT PCI-E. Eu, de asemenea, stiu ca am nevoie de un nou PSU ca acesta este doar 250W şi mă gândeam de a cumpara o ieftine 500W unul. Acum, întrebarea mea este: 1) Este în valoare de gând să 8600GT sau nu va fi o mare diferenţă. 2) Am o altele, motherboad Pachard Bell OEM, va sprijini-o? 3) va 500W PSU sa fie ok, am doar 2 HDD-uri, 1 DVD şi cardul. Am linkurile de mai jos a hardware-am vrut să ne, vă rugăm să aruncaţi o privire si da-mi unele aprecieri, în cazul în care merită sau nu. Mulţumesc GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 PSU http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pentru i chiar mai bine s-ar lua un 512MB
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Răspunsuri la întrebările dumneavoastră sunt, în ordine:
1. poate 2. , probabil, 3. poate Pentru # 1 - 8600GT nu este o carte foarte bună. De fapt, v-ar fi mai bine running un 7950. Dacă veţi dori să faceţi upgrade, upgrade de bine - nu cumpara o carte de care este deja depăşit. Du-te pentru 8800GT, ca 8600GT va efectua decent, dar nu admirabil, nu numai pe lângă jocuri de gen, dar jocuri gen curent. Pentru # 2. Care aţi specificat-ai avut deja un PCI-E x16 carte, aşa că am presupune că aţi un PCI-E x16 slot, aşa că ar trebui să funcţioneze. Pentru # 3. A se vedea # 1. Cel puţin Du-te 600W. 500W este de tăiere este foarte, foarte aproape de o mulţime de hardware mai noi. Această PSU pare off-brand (a se vedea: junk) şi are doar un conector SATA - Sper 2 / 3 din perifericele dvs. sunt difuzate IDE! Du-te la NewEgg şi de a găsi un bun unul. Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |