![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима
Пре неколико дана сам купио још један рачунар, али је дошла са ГеФорце 7500ЛЕ ПЦИ-е-16. Ово је врло бескорисна картица као што је било доеснт играти нове игре тако да сада мислим да се надоградње КСФКС ГФорце 8600ГТ / ПЦИ-Е. Исто тако знам да ми треба нови ХДД јер ово је само 250У, а ја размишљам о куповини једног јефтини 500У. Сада моје питање је: 1) Да ли се исплати да ће 8600ГТ или то неће бити велика разлика. 2) сам међу мотхербоад Пацхард Бел "ОЕМ, да ли ће га она подржава? 3) Да ли ЛУП 500У бити у реду, имам само 2 ХДД, 1 ДВД и картицу. Имам линкове испод од хардвера сам хтела да се, молимо Вас да погледате и дајте ми неке повратне информације, ако је вредно или не. Хвала ти ГФорце 8600ГТ хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/127346 Псу хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/126928 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
чак и боље бих добити 512МБ
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Одговоре на ваша питања су, у циљу:
1. можда 2. вероватно 3. можда Фор # 1 - 8600ГТ није картица јако добар. У ствари, да би било боље да се приказују 7950. Ако идете на надоградњу, надоградњу и - немојте куповати картицу која је већ застарела. Иди на 8800ГТ, 8600ГТ јер ће достојно обављати, али не адмираблы не само на следеће генерације сагледа-игара, али тренутно ген игре. За # 2. Ви сте већ навели су ПЦИ-Експресс кс16 картицу, тако да ја претпостављам имате / ПЦИ-Е кс16, тако да треба да раде. За # 3. Видите # 1. Барем иди 600У. 500У је врло врло близу сечења на много новији хардвер. ЛУП изгледа да чисте марке (види: нежељену) и има само један САТА конектор - надамо 2 / 3 своје периферије користите интегрисано развојно окружење! Иди на НеуЕгг и пронаћи добар. Мы Сыстем: 日夏子
|