![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Усім Кілька днів тому я купила інший комп'ютер, але він прийшов з GeForce 7500LE PCI-E 16. Це дуже марно картою як doesn't грати будь-яку з нових ігор, тому зараз я маю на увазі оновлення до XFX GForce 8600GT PCI-E. Я також знаю, що мені потрібний новий блок живлення, оскільки це лише один 250W, і я думав про покупку дешевих 500W один. Тепер моє запитання: 1) Чи є це варто йти на 8600GT або його не буде великої різниці. 2) У мене є серед motherboad Pachard Bell OEM, чи буде він підтримати? 3) Чи буде блок живлення 500W буде добре, я тільки 2 HDD, 1 DVD і карт. Я маю нижче посиланнями апаратних я хотів отримати, будь ласка, подивіться і дати мені зворотний зв'язок, чи варто їм чи ні. Спасибо GForce 8600GT http://www.ebuyer.com/product/127346 Блоки живлення http://www.ebuyer.com/product/126928 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| навіть краще, я б отримати 512mb
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відповіді на ваші питання по порядку:
1. може бути 2. напевно 3. може бути Для # 1 - 8600GT це не дуже гарна карта. Справді, ви б краще працює 7950. Якщо ви збираєтесь модернізувати, обновити добре - не купувати карту, яка вже застаріла. Перейти на 8800GT, 8600GT як буде виконувати пристойно, але не блискуче не тільки наступного покоління ігор, але гра поточного покоління. Для № 2. Ви вказали у вас вже є PCI-E x16 карт, так що я думаю, у вас є PCI-E x16, тому він повинен працювати. Для № 3. Див № 1. По крайней мере, піти 600W. 500W є скорочення це дуже близько для багатьох нових апаратних засобів. Цей блок живлення виглядає Off-брендів (див.: Junk) і має тільки один роз'єм SATA - сподіваються, 2 / 3 від периферійних пристроїв працює IDE! Перейти до NewEgg і знайти хорошу. Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення Відеокарта | rayy | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 жовтня 2009 18:34 |
| Відеокарта модернізацію допомогу! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графічні карти & Монітори | 6 | 30 вересня 2009 15:37 |
| Оновлення ОЗУ і відеокарта Потрібна Допомога Sum | Taesin | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 21 серпня 2009 09:26 |
| Оновлення моя відеокарта? | Складає 23 | Графічні карти & Монітори | 11 | 12 січня 2008 17:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |