![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Компютърна сок Очаквам да се подобри моята графична карта, защото ми харесва игри и най-новите игри се нуждаят от по низходяща карти да се изпълнява. Аз не искам да прекарам огромни суми пари, но вместо просто модернизация на следващото ниво бих искала да скочи и няколко места, така че не се налага да надстроите цялото време. Моят компютър спекулация е по-долу и аз бихме оценили всякакви предложения. Intel P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 Близнаци дънната 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16x + / - DVDRW DL оптично устройство PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Графики WINDOWS XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са реалните ви бюджет? казвайки: Вие не искате да похарчите много може да означава, че не искате да харчите повече от £ 20, или би могъл да кажа, не повече от £ 150, или може би повече.
| |||
| |||
| Здравейте thingie Аз няма да искате да похарчите повече от £ 150, ако е възможно. С уважение Mizsua |
|
| |||
| |||
| Добре, аз ще погледна наоколо, имате ли предпочитания между ATI или NVidia? |
|
| |||
| |||
| Ами ако ви търсят за NVidia пак, това, което бих препоръчал е както 8800GT, които се предлагат от около £ 105 в зависимост от това дали искате ги фабрика overclocked или не, или 8800GTS, които са на разположение от около £ 140, отново в зависимост от това дали ви се иска фабрика overclocked или не. |
|
| |||
| |||
| Благодаря на г-н Thingie за вашите съвети. Винаги съм използвани NVidia, но ако ATI е също толкова добра Мога да опитам тях. Как мога да кажа, когато купуват, ако това е било overclocked? Аз не знам дали аз ще опитам това сам. Аз съм се предположи, че ще трябва да получи по-добро охлаждане на системата за meater карта. Също така си мислиш от спец. Дадох ти, че ми дънната платка и т.н., ще се справят с тази карта. Благодаря отново. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Добре, добре ATI карти са всъщност доста добър в много добра цена, така че те биха могли да бъдат по-добре, но тя е по-трудно да се сравняват двете компании, защото една и съща скорост часовник за двете ще осигури различни performace, аз ще се опитаме намиране на някои критерии за ATI срещу NVidia за този ценови диапазон. И да, на графична карта трябва да работи с текущите си дънната платка, но вие може да изисква по-добро захранване, в зависимост от това какво има в момента. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt той гледа на тези критерии, то изглежда, че ATI 4850 ще бъде много по-добре от 8800GT или GTS, и цените на проекта на около £ 120 за 4850. Но това също е избор дали искате да отидете ATI или стик с NVidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто се 8800GT. Има на разположение за по-малко от £ 100. Ще забележите, масивна изпълнение увеличение от 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как са 4850 цени в Обединеното кралство?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Модернизиране графична карта | rayy | Графика на карти & Монитори | 1 | 6-ти Октомври, 2009 18:34 |
| Графична карта модернизация помогне! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графика на карти & Монитори | 6 | 30 септември, 2009 15:37 |
| Надграждането RAM и графична карта Нуждаете сума Помощ | Taesin | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 21-ви Август, 2009 09:26 |
| Надграждането моята графична карта? | Е 23 | Графика на карти & Монитори | 11 | 12 Jan 2008 17:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |