![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, počítačové Juice Hledám na zlepšení mé grafické kartě, protože mám rád hraní a většina nových her potřebujete sestup kartě spustit. Nechci utrácet obrovské částky peněz, ale místo toho jen přechod na další úroveň bych chtěl skočit a jen málo míst tak nemám upgradovat celou dobu. Můj počítač je níže a spec bych ocenil nějaké návrhy. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 TWINS Motherboard 2x 1GB (1024megabajt) PC4200 DDR2 RAM 250gigabajt SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optická mechanika PCI Express GeForce 6600 512mb Graphics Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš skutečný rozpočet? říkáš, že nechcete utrácet tolik by mohlo znamenat, nechcete utrácet více než 20 liber, nebo to mohlo znamenat, ne více než £ 150, nebo možná i více.
| |||
| |||
| Ahoj thingie Já bych nechtěl strávit ještě než 150 libra pokud je to možné. Pozdravy Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, uvidíme se podíváte kolem, máte preference mezi ATI nebo Nvidia? |
|
| |||
| |||
| No, pokud vaše hledáte Nvidia opět, co bych doporučil je buď 8800GT, které jsou k dispozici asi 105 libra podle toho, zda chcete mít továrna přetaktována nebo ne, nebo 8800GT, které jsou k dispozici o £ 140, opět v závislosti na, pokud Chcete je továrna přetaktována nebo ne. |
|
| |||
| |||
| Děkuji panu Thingie za rady. Jsem vždy použita nVidia, ale v případě, že ATI je jen tak dobrý, jsem mohl vyzkoušet je. Jak mohu říci, při nákupu, pokud je to již overclocked? Nevím, jestli bych zkusit sám. Já jsem za předpokladu, že budu mít lépe chladící systém pro Meater karty. Také si myslíte, že by se spec dal jsem vám, že moje deska atd. bude vypořádat se s touto kartou. Díky znovu. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, dobře ATI karty jsou vlastně dost dobré, za velmi dobrou cenu, takže by mohly být lepší, ale je těžší v porovnání těchto dvou společností, protože stejný čas rychlosti pro oba bude poskytovat různé výkonu, uvidíme zkuste najít nějaké standardy pro ATI vs Nvidia pro toto cenovém rozpětí. A ano, je grafická karta by měla pracovat s vaší aktuální desce, ale můžete požadovat lepší napájení, a to v závislosti na tom, co máte v současné době. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt vypadá těchto kritérií se zdá, že ATI 4850 bude mnohem lepší než 8800GT nebo GTS, a ceny začínají na o £ 120 za 4850. Ale je to také výběr, zda chcete jet ATI, nebo tyčinky s Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prostě 8800GT. Tam jsou k dispozici za méně než 100 liber. Určitě jste si všimli masivní nárůst výkonu z 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak jsou ceny 4850 ve Velké Británii?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Aktualizace Grafické karty | rayy | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6.října 2009 18:34 |
| Grafická karta modernizace help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickou kartu Potřebujete Sume Nápověda | Taesin | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Upgrade mé grafické karty? | IS 23 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 12. ledna 2008 17:04 |
| Thread Nástroje | |
| |