![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Computer Juice Ψάχνω την αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών μου γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια και τα περισσότερα νέα παιχνίδια πρέπει κάθοδο της κάρτας να τρέχει. Δεν θέλω να δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά αντί για την αναβάθμιση στο επόμενο επίπεδο, θα ήθελα να βγάλουμε λίγα μέρη και γι 'αυτό δεν πρέπει να αναβαθμίσει όλη την ώρα. Ο υπολογιστής μου spec είναι κάτω και θα εκτιμούσα τις όποιες προτάσεις. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 TWINS Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM HDD 250GB SATA, 16X + / - DVDRW DL Optical Drive PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Graphics Windows XP Professional (OEM), |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το πραγματικό σας προϋπολογισμό; λέει δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα από £ 20, ή θα μπορούσε να σημαίνει, δεν υπερβαίνει τα £ 150, ή ίσως και περισσότερο.
| |||
| |||
| Γεια σας thingie Δεν θα ήθελα να περνούν πια από £ 150 αν είναι δυνατόν. Χαιρετισμοί Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, Θα πάρω μια ματιά γύρω, έχετε μια προτίμηση μεταξύ ATI ή Nvidia; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν σας ψάχνει για ένα Nvidia και πάλι, αυτό που θα προτείνουμε είναι είτε μια 8800GT που είναι διαθέσιμες από περίπου £ 105, ανάλογα με το αν θέλετε τους εργοστάσιο overclocked ή μη, ή την 8800GTS η οποία είναι διαθέσιμη από περίπου £ 140, και πάλι ανάλογα με το αν θέλετε τους εργοστάσιο overclocked ή μη. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ τον κ. Thingie για τις συμβουλές σας. Έχω πάντα την nVidia, αλλά αν η ATI είναι εξίσου καλό θα μπορούσα να δοκιμάσετε τους. Πώς μπορώ να πω όταν αγοράζουν αν είναι ήδη overclocked; Δεν ξέρω αν θα ήθελα να προσπαθήσω και εγώ αυτό. Είμαι θεωρώντας ότι θα πρέπει να έχετε ένα καλύτερο σύστημα ψύξης για Meater κάρτα. Επίσης, πιστεύετε ότι από το spec σας έδωσα ότι μου μητρική πλακέτα κτλ θα αντιμετωπίσει αυτή την κάρτα. Ευχαριστώ και πάλι. Mizsua |
|
| |||
| |||
| Ok, καλά ATI κάρτες είναι στην πραγματικότητα πολύ καλό σε πολύ καλή τιμή, ώστε να μπορεί να είναι καλύτερη, όμως είναι πιο δύσκολο να συγκρίνουμε τις δύο εταιρείες, επειδή την ίδια ταχύτητα ρολογιού θα παρέχει και για τις δύο διαφορετικές performace, Θα προσπαθήσω κάποια σημεία αναφοράς για την εξεύρεση ATI vs Nvidia για το εύρος τιμών. Και ναι, η κάρτα γραφικών θα πρέπει να συνεργαστούν με την τρέχουσα μητρική πλακέτα, ωστόσο ενδέχεται να απαιτήσει μια καλύτερη παροχή ρεύματος, ανάλογα με αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή. |
|
| |||
| |||
| Infact, fromt αναζητεί αυτά τα σημεία αναφοράς του, φαίνεται ότι η ATI 4850 θα είναι πολύ καλύτερη από την 8800GT, ή GTS, και οι τιμές ξεκινούν από περίπου £ 120 για το 4850. Αλλά είναι επίσης μια επιλογή εάν θέλετε να πάτε ATI ή stick με Nvidia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλώς πάρτε μια 8800GT. Υπάρχει διαθέσιμο για διάστημα μικρότερο των £ 100. Θα παρατηρήσετε μια τεράστια αύξηση των επιδόσεων από 6600. http://www.ebuyer.com/product/134732
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς είναι το 4850 οι τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση Graphics Card | rayy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 6 Οκτωβρίου 2009 18:34 |
| Κάρτα γραφικών αναβάθμιση help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 15:37 |
| Αναβάθμιση μνήμης RAM και μια Κάρτα γραφικών Ανάγκη Άθροισμα Βοήθεια | Taesin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Αυγούστου 2009 09:26 |
| Αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου; | Είναι 23 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 12 Ιαν 2008 17:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |